Cognom AbaleoSaber més respecte al cognom Abaleo és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abaleo sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abaleo.

El cognom Abaleo en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abaleo, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abaleo és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abaleo

Veure mapa del cognom Abaleo

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abaleo en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abaleo, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abaleo que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abaleo, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abaleo. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abaleo és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abaleo del món

 1. França França (18)
 2. Itàlia Itàlia (3)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abaleo en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abaleo poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abaleo és un cognom més freqüent, i en quins països Abaleo és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abaleo. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abaleo ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abaleo fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abaleo.

No tots els cognoms similars al cognom Abaleo tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abaleo que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abaleo o algun dels cognoms similars a Abaleo no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abaleo a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abaleo diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Aballo
 2. Abalo
 3. Abal
 4. Abala
 5. Abalia
 6. Aballe
 7. Aballi
 8. Abele
 9. Abelho
 10. Abello
 11. Abelo
 12. Abilio
 13. Ablao
 14. Able
 15. Ableu
 16. Abollo
 17. Avalo
 18. Avileo
 19. Abelio
 20. Abile
 21. Ablo
 22. Abali
 23. Aballea
 24. Abolo
 25. Abley
 26. Apuleo
 27. Aballay
 28. Abeal
 29. Abeel
 30. Abeele
 31. Abel
 32. Abela
 33. Abell
 34. Abella
 35. Abelli
 36. Abelly
 37. Abelow
 38. Abely
 39. Abfall
 40. Abial