Cognom AaasSaber més respecte al cognom Aaas és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aaas sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aaas.

El cognom Aaas en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aaas, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aaas és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aaas

Veure mapa del cognom Aaas

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aaas en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aaas, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aaas que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aaas, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aaas. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aaas és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aaas del món

 1. Afganistan Afganistan (6)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aaas en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aaas poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aaas és un cognom més freqüent, i en quins països Aaas és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aaas ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Aaas. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aaas ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aaas fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aaas.

Discernir si va ser abans el cognom Aaas o algun dels cognoms similars a Aaas no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aaas a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aaas diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Aas
 2. Ayas
 3. Aias
 4. Awas
 5. Aage
 6. Aase
 7. Aaz
 8. Aca
 9. Acks
 10. Acs
 11. Aga
 12. Agay
 13. Aggs
 14. Ahaus
 15. Ahis
 16. Ais
 17. Aja
 18. Ajao
 19. Aka
 20. Akai
 21. Akao
 22. Akau
 23. Aos
 24. As
 25. Asa
 26. Asai
 27. Asao
 28. Asay
 29. Aus
 30. Awais
 31. Awes
 32. Awys
 33. Axa
 34. Ayais
 35. Ayasa
 36. Ayash
 37. Ayaso
 38. Ayaz
 39. Ayes
 40. Ayos