Cognom AackSaber més respecte al cognom Aack és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aack sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aack.

El cognom Aack en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aack, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aack és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aack

Veure mapa del cognom Aack

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aack en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aack, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aack que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aack, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aack. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aack és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aack del món

 1. Tailàndia Tailàndia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aack en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aack poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aack és un cognom més freqüent, i en quins països Aack és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aack ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aack fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aack.

Discernir si va ser abans el cognom Aack o algun dels cognoms similars a Aack no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aack a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aack diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Ack
 2. Auck
 3. Aach
 4. Aage
 5. Aakki
 6. Aas
 7. Aase
 8. Aaz
 9. Aca
 10. Ace
 11. Ach
 12. Acks
 13. Aco
 14. Acs
 15. Acu
 16. Acy
 17. Aek
 18. Ahaik
 19. Aice
 20. Aich
 21. Aici
 22. Ak
 23. Asca
 24. Asch
 25. Asci
 26. Asco
 27. Ask
 28. Auca
 29. Auce
 30. Auch
 31. Auci
 32. Ayach
 33. Ayca
 34. Aych
 35. Ayuk
 36. Azca
 37. Ac
 38. Azco
 39. Awak
 40. Aaas