Cognom AamounSaber més respecte al cognom Aamoun és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aamoun sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aamoun.

El cognom Aamoun en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aamoun, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aamoun és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aamoun

Veure mapa del cognom Aamoun

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aamoun en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aamoun, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aamoun que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aamoun, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aamoun. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aamoun és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aamoun del món

 1. Marroc Marroc (1)
 2. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aamoun en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aamoun poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aamoun és un cognom més freqüent, i en quins països Aamoun és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aamoun fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aamoun.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aamoun pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aamoun, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Aamoun o algun dels cognoms similars a Aamoun no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aamoun a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aamoun diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Aamoum
 2. Ammoun
 3. Amoun
 4. Aimon
 5. Amamou
 6. Ammon
 7. Amon
 8. Aymon
 9. Amoon
 10. Amoin
 11. Aameen
 12. Amouna
 13. Amoum
 14. Aamimi
 15. Aanan
 16. Ahmann
 17. Ahmian
 18. Aiman
 19. Aimone
 20. Aimoni
 21. Amain
 22. Aman
 23. Amann
 24. Ameen
 25. Amen
 26. Amian
 27. Amin
 28. Amion
 29. Amman
 30. Ammann
 31. Ammen
 32. Ammone
 33. Amyn
 34. Añon
 35. Ananou
 36. Annon
 37. Auman
 38. Aumann
 39. Aumen
 40. Ayman