Cognom AamoumSaber més respecte al cognom Aamoum és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aamoum sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aamoum.

El cognom Aamoum en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aamoum, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aamoum és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aamoum

Veure mapa del cognom Aamoum

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aamoum en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aamoum, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aamoum que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aamoum, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aamoum. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aamoum és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aamoum del món

 1. Marroc Marroc (1091)
 2. Estats Units Estats Units (3)
 3. Finlàndia Finlàndia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aamoum en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aamoum poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aamoum és un cognom més freqüent, i en quins països Aamoum és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Aamoum tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aamoum que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aamoum pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aamoum, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Aamoum o algun dels cognoms similars a Aamoum no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aamoum a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aamoum diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Aamoun
 2. Amoum
 3. Amamou
 4. Ammoun
 5. Amoun
 6. Amum
 7. Aamimi
 8. Aimon
 9. Aimone
 10. Aimoni
 11. Ammon
 12. Ammone
 13. Amon
 14. Ananou
 15. Aymon
 16. Aymone
 17. Amoon
 18. Amoni
 19. Amamoi
 20. Amamu
 21. Aymoni
 22. Amony
 23. Amoomo
 24. Amona
 25. Amoin
 26. Aameen
 27. Amono
 28. Amouna
 29. Amamo
 30. Amamoa
 31. Anum
 32. Aanam
 33. Ammam
 34. Aanan
 35. Aananou
 36. Ahmann
 37. Ahmian
 38. Aiman
 39. Aimini
 40. Amain