Cognom AbayoSaber més respecte al cognom Abayo és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abayo sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abayo.

El cognom Abayo en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abayo, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abayo és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abayo

Veure mapa del cognom Abayo

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abayo en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abayo, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abayo que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abayo, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abayo. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abayo és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abayo del món

 1. Kenya Kenya (1560)
 2. Uganda Uganda (1003)
 3. Nigèria Nigèria (736)
 4. Tanzània Tanzània (326)
 5. Bolívia Bolívia (120)
 6. República Democràtica del Congo República Democràtica del Congo (116)
 7. Camerun Camerun (90)
 8. Filipines Filipines (56)
 9. Benín Benín (35)
 10. Níger Níger (21)
 11. Ruanda Ruanda (16)
 12. Israel Israel (12)
 13. Argentina Argentina (8)
 14. Papua Nova Guinea Papua Nova Guinea (8)
 15. Indonèsia Indonèsia (4)
 16. Estats Units Estats Units (3)
 17. Costa d Costa d'Ivori (2)
 18. Anglaterra Anglaterra (2)
 19. Sud-àfrica Sud-àfrica (1)
 20. Angola Angola (1)
 21. Bèlgica Bèlgica (1)
 22. Suïssa Suïssa (1)
 23. Malawi Malawi (1)
 24. Moçambic Moçambic (1)
 25. Països Baixos Països Baixos (1)
 26. Pakistan Pakistan (1)
 27. Polònia Polònia (1)
 28. Suècia Suècia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abayo en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abayo poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abayo és un cognom més freqüent, i en quins països Abayo és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abayo ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abayo fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abayo.

No tots els cognoms similars al cognom Abayo tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abayo que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abayo pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abayo, com podem comprovar.

 1. Abao
 2. Abay
 3. Abaya
 4. Abaye
 5. Abeyo
 6. Abaho
 7. Aba
 8. Abawi
 9. Abbo
 10. Abby
 11. Abeo
 12. Abey
 13. Abeya
 14. Abio
 15. Abo
 16. Aboy
 17. Abuy
 18. Aby
 19. Abye
 20. Apiyo
 21. Abiya
 22. Abah
 23. Aboya
 24. Apoyo
 25. Abouo
 26. Abbay
 27. Aab
 28. Aabou
 29. Aaby
 30. Ab
 31. Abb
 32. Abba
 33. Abbe
 34. Abbey
 35. Abbih
 36. Abbou
 37. Abe
 38. Abea
 39. Abee
 40. Abeu