Cognom AbahoSaber més respecte al cognom Abaho és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abaho sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abaho.

El cognom Abaho en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abaho, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abaho és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abaho

Veure mapa del cognom Abaho

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abaho en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abaho, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abaho que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abaho, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abaho. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abaho és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abaho del món

 1. Uganda Uganda (8395)
 2. Nigèria Nigèria (38)
 3. República Democràtica del Congo República Democràtica del Congo (27)
 4. Filipines Filipines (19)
 5. Ruanda Ruanda (4)
 6. Botswana Botswana (1)
 7. República del Congo República del Congo (1)
 8. Níger Níger (1)
 9. Tanzània Tanzània (1)
 10. Sud-àfrica Sud-àfrica (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abaho en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abaho poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abaho és un cognom més freqüent, i en quins països Abaho és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abaho ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom Abaho tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abaho que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abao
 2. Abayo
 3. Abah
 4. Aba
 5. Abawi
 6. Abay
 7. Abaya
 8. Abaye
 9. Abbo
 10. Abeo
 11. Abio
 12. Abo
 13. Abeyo
 14. Aboh
 15. Abuh
 16. Abhoy
 17. Abouo
 18. Abihi
 19. Aab
 20. Aabou
 21. Aaby
 22. Ab
 23. Abb
 24. Abba
 25. Abbe
 26. Abbey
 27. Abbih
 28. Abbou
 29. Abby
 30. Abe
 31. Abea
 32. Abee
 33. Abeu
 34. Abew
 35. Abey
 36. Abeya
 37. Abi
 38. Abia
 39. Aboa
 40. Abou