Cognom AbbaySaber més respecte al cognom Abbay és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbay sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbay.

El cognom Abbay en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbay, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbay és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbay

Veure mapa del cognom Abbay

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbay en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbay, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbay que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbay, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbay. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbay és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbay del món

 1. Etiòpia Etiòpia (1449)
 2. Filipines Filipines (170)
 3. Estats Units Estats Units (110)
 4. Níger Níger (21)
 5. Nigèria Nigèria (21)
 6. Canadà Canadà (19)
 7. Turquia Turquia (19)
 8. Anglaterra Anglaterra (17)
 9. Suècia Suècia (15)
 10. Índia Índia (10)
 11. Marroc Marroc (9)
 12. Mauritània Mauritània (9)
 13. Austràlia Austràlia (7)
 14. Trinitat i Tobago Trinitat i Tobago (4)
 15. Camerun Camerun (4)
 16. Ghana Ghana (4)
 17. Noruega Noruega (4)
 18. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (2)
 19. Malàisia Malàisia (2)
 20. Rússia Rússia (2)
 21. Uganda Uganda (1)
 22. Alemanya Alemanya (1)
 23. Dinamarca Dinamarca (1)
 24. Eritrea Eritrea (1)
 25. Gal·les Gal·les (1)
 26. Indonèsia Indonèsia (1)
 27. Itàlia Itàlia (1)
 28. Moldàvia Moldàvia (1)
 29. Txad Txad (1)
 30. Tailàndia Tailàndia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbay en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbay poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbay és un cognom més freqüent, i en quins països Abbay és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abbay fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abbay.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abbay pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abbay, com podem comprovar.

 1. Abay
 2. Abba
 3. Abbey
 4. Abby
 5. Aaby
 6. Aba
 7. Abao
 8. Abaya
 9. Abaye
 10. Abayo
 11. Abb
 12. Abbe
 13. Abbih
 14. Abbo
 15. Abbou
 16. Abea
 17. Abey
 18. Abia
 19. Aboa
 20. Aboy
 21. Abuy
 22. Aby
 23. Aeby
 24. Auba
 25. Auby
 26. Aaba
 27. Ahba
 28. Abah
 29. Abhoy
 30. Aiba
 31. Abbà
 32. Abbia
 33. Aoba
 34. Abbie
 35. Abeau
 36. Aab
 37. Aabou
 38. Ab
 39. Abawi
 40. Abbaoui