Cognom AbeoSaber més respecte al cognom Abeo és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abeo sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abeo.

El cognom Abeo en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abeo, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abeo és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abeo

Veure mapa del cognom Abeo

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abeo en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abeo, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abeo que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abeo, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abeo. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abeo és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abeo del món

 1. Filipines Filipines (194)
 2. Uganda Uganda (116)
 3. República Democràtica del Congo República Democràtica del Congo (96)
 4. Nigèria Nigèria (88)
 5. Iraq Iraq (16)
 6. Perú Perú (16)
 7. Papua Nova Guinea Papua Nova Guinea (15)
 8. Estats Units Estats Units (14)
 9. Benín Benín (8)
 10. Camerun Camerun (1)
 11. Cuba Cuba (1)
 12. Tanzània Tanzània (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abeo en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abeo poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abeo és un cognom més freqüent, i en quins països Abeo és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abeo ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abeo. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abeo ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abeo fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abeo.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abeo pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abeo, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abeo o algun dels cognoms similars a Abeo no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abeo a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abeo diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abao
 2. Abbo
 3. Abe
 4. Abea
 5. Abee
 6. Abeu
 7. Abew
 8. Abey
 9. Abio
 10. Abo
 11. Abeyo
 12. Ab
 13. Aba
 14. Abay
 15. Abayo
 16. Abb
 17. Abba
 18. Abbe
 19. Abbey
 20. Abbou
 21. Abby
 22. Abeya
 23. Abi
 24. Abia
 25. Aboa
 26. Abou
 27. Aboy
 28. Abu
 29. Abuy
 30. Aby
 31. Abye
 32. Affo
 33. Apio
 34. Apo
 35. Aube
 36. Aubo
 37. Ave
 38. Avey
 39. Avio
 40. Ape