Cognom AbeaSaber més respecte al cognom Abea és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abea sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abea.

El cognom Abea en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abea, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abea és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abea

Veure mapa del cognom Abea

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abea en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abea, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abea que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abea, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abea. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abea és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abea del món

 1. Nicaragua Nicaragua (368)
 2. Estats Units Estats Units (156)
 3. República Democràtica del Congo República Democràtica del Congo (144)
 4. Papua Nova Guinea Papua Nova Guinea (103)
 5. Filipines Filipines (66)
 6. Nigèria Nigèria (65)
 7. Costa d Costa d'Ivori (56)
 8. Indonèsia Indonèsia (52)
 9. Costa Rica Costa Rica (49)
 10. Veneçuela Veneçuela (32)
 11. Benín Benín (26)
 12. Burkina Faso Burkina Faso (25)
 13. Mèxic Mèxic (23)
 14. Illes Salomó Illes Salomó (15)
 15. Camerun Camerun (9)
 16. Uganda Uganda (8)
 17. Iran Iran (8)
 18. Belize Belize (7)
 19. Brasil Brasil (4)
 20. Suïssa Suïssa (4)
 21. Kenya Kenya (4)
 22. El Salvador El Salvador (1)
 23. Tanzània Tanzània (1)
 24. Àustria Àustria (1)
 25. Alemanya Alemanya (1)
 26. Algèria Algèria (1)
 27. Espanya Espanya (1)
 28. França França (1)
 29. Gabon Gabon (1)
 30. Ghana Ghana (1)
 31. Honduras Honduras (1)
 32. Panamà Panamà (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abea en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abea poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abea és un cognom més freqüent, i en quins països Abea és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abea. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abea ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abea tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abea que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abea pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abea, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abea o algun dels cognoms similars a Abea no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abea a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abea diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Aba
 2. Abba
 3. Abe
 4. Abee
 5. Abeo
 6. Abeu
 7. Abew
 8. Abey
 9. Abeya
 10. Abia
 11. Aboa
 12. Abeau
 13. Ab
 14. Abao
 15. Abay
 16. Abaya
 17. Abb
 18. Abbe
 19. Abbey
 20. Abbo
 21. Abby
 22. Abi
 23. Abio
 24. Abo
 25. Abou
 26. Aboy
 27. Abu
 28. Abuy
 29. Aby
 30. Abye
 31. Afia
 32. Afoa
 33. Apa
 34. Apia
 35. Auba
 36. Aube
 37. Aubia
 38. Ave
 39. Avey
 40. Avia