Cognom AbegonSaber més respecte al cognom Abegon és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abegon sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abegon.

El cognom Abegon en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abegon, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abegon és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abegon

Veure mapa del cognom Abegon

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abegon en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abegon, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abegon que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abegon, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abegon. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abegon és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abegon del món

 1. Espanya Espanya (58)
 2. França França (1)
 3. Països Baixos Països Baixos (1)
 4. Filipines Filipines (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abegon en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abegon poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abegon és un cognom més freqüent, i en quins països Abegon és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abegon. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abegon ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abegon fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abegon.

Discernir si va ser abans el cognom Abegon o algun dels cognoms similars a Abegon no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abegon a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abegon diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abejon
 2. Abigon
 3. Abeijon
 4. Abeken
 5. Abson
 6. Avezon
 7. Aveson
 8. Abaijon
 9. Apchon
 10. Avejan
 11. Avignon
 12. Avison
 13. Avegno
 14. Avgan
 15. Abeykoon
 16. Afgan
 17. Afgoun
 18. Aubeyzon
 19. Avognon
 20. Abjean
 21. Abuzan
 22. Abazan
 23. Abozan
 24. Abakyn
 25. Abbison
 26. Avieson
 27. Abajian
 28. Afghan
 29. Ap john
 30. Aubigne
 31. Aubigny
 32. Aubuchon
 33. Aubusson
 34. Avagyan
 35. Avesani
 36. Avigni
 37. Avignone
 38. Affognon
 39. Abasyan
 40. Abajyan