Cognom AbakynSaber més respecte al cognom Abakyn és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abakyn sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abakyn.

El cognom Abakyn en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abakyn, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abakyn és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abakyn

Veure mapa del cognom Abakyn

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abakyn en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abakyn, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abakyn que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abakyn, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abakyn. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abakyn és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abakyn del món

 1. Ucraïna Ucraïna (46)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abakyn en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abakyn poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abakyn és un cognom més freqüent, i en quins països Abakyn és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abakyn fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abakyn.

No tots els cognoms similars al cognom Abakyn tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abakyn que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abakyn o algun dels cognoms similars a Abakyn no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abakyn a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abakyn diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abeken
 2. Avakyan
 3. Abasyan
 4. Abajyan
 5. Abazyan
 6. Abazan
 7. Abaijon
 8. Abajian
 9. Abegon
 10. Abejon
 11. Abigon
 12. Abson
 13. Avagyan
 14. Avakian
 15. Apikyan
 16. Abjean
 17. Abuzan
 18. Abozan
 19. Abeijon
 20. Afghan
 21. Apchon
 22. Apking
 23. Avejan
 24. Avison
 25. Ayvazyan
 26. Avgan
 27. Abeykoon
 28. Aivazyan
 29. Abakumov
 30. Abbasian
 31. Avezon
 32. Afgan
 33. Abakumow
 34. Afgoun
 35. Avijn
 36. Abbison
 37. Aveson
 38. Abesamis
 39. Abizanda
 40. Affeking