Cognom AbbisonSaber més respecte al cognom Abbison és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbison sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbison.

El cognom Abbison en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbison, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbison és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbison

Veure mapa del cognom Abbison

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbison en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbison, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbison que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbison, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbison. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbison és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbison del món

 1. Estats Units Estats Units (10)
 2. Taiwan Taiwan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbison en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbison poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbison és un cognom més freqüent, i en quins països Abbison és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abbison ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abbison. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abbison ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abbison tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abbison que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abbison pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abbison, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abbison o algun dels cognoms similars a Abbison no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abbison a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abbison diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abaijon
 2. Abeijon
 3. Abigon
 4. Abson
 5. Avison
 6. Abegon
 7. Abejon
 8. Aubuisson
 9. Aubusson
 10. Abbasian
 11. Aveson
 12. Avieson
 13. Abajian
 14. Abeken
 15. Apchon
 16. Aubigne
 17. Aubigny
 18. Aubuchon
 19. Avignon
 20. Abeykoon
 21. Abasyan
 22. Abajyan
 23. Abazyan
 24. Avezon
 25. Aubeyzon
 26. Avognon
 27. Avijn
 28. Abjean
 29. Abuzan
 30. Abazan
 31. Abissino
 32. Abozan
 33. Abakyn
 34. Abizanda
 35. Afghan
 36. Apking
 37. Ap john
 38. Avagyan
 39. Avakian
 40. Avakyan