Cognom AbaijonSaber més respecte al cognom Abaijon és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abaijon sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abaijon.

El cognom Abaijon en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abaijon, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abaijon és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abaijon

Veure mapa del cognom Abaijon

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abaijon en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abaijon, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abaijon que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abaijon, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abaijon. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abaijon és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abaijon del món

 1. Espanya Espanya (18)
 2. Finlàndia Finlàndia (3)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abaijon en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abaijon poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abaijon és un cognom més freqüent, i en quins països Abaijon és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abaijon pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abaijon, com podem comprovar.

 1. Abeijon
 2. Abejon
 3. Abigon
 4. Abbison
 5. Abajian
 6. Abegon
 7. Abson
 8. Avison
 9. Abasyan
 10. Abajyan
 11. Abazyan
 12. Avijn
 13. Abazan
 14. Abakyn
 15. Abeken
 16. Apchon
 17. Ap john
 18. Aubuchon
 19. Aubuisson
 20. Aubusson
 21. Avagyan
 22. Avakian
 23. Avakyan
 24. Avejan
 25. Avignon
 26. Abeykoon
 27. Abakumov
 28. Abbasian
 29. Avezon
 30. Abakumow
 31. Aubeyzon
 32. Avognon
 33. Abjean
 34. Abuzan
 35. Abozan
 36. Aveson
 37. Avieson
 38. Abizanda
 39. Afghan
 40. Aivazian