Cognom AbajianSaber més respecte al cognom Abajian és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abajian sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abajian.

El cognom Abajian en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abajian, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abajian és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abajian

Veure mapa del cognom Abajian

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abajian en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abajian, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abajian que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abajian, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abajian. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abajian és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abajian del món

 1. Estats Units Estats Units (563)
 2. Líban Líban (335)
 3. Canadà Canadà (12)
 4. Anglaterra Anglaterra (7)
 5. Armènia Armènia (6)
 6. Brasil Brasil (6)
 7. Argentina Argentina (5)
 8. Alemanya Alemanya (3)
 9. Geòrgia Geòrgia (3)
 10. Rússia Rússia (3)
 11. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 12. Haití Haití (1)
 13. Jordània Jordània (1)
 14. Suècia Suècia (1)
 15. Síria Síria (1)
 16. Veneçuela Veneçuela (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abajian en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abajian poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abajian és un cognom més freqüent, i en quins països Abajian és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abajian. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abajian ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abajian fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abajian.

No tots els cognoms similars al cognom Abajian tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abajian que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abajian o algun dels cognoms similars a Abajian no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abajian a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abajian diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abajyan
 2. Avakian
 3. Abasyan
 4. Abbasian
 5. Abazyan
 6. Abjean
 7. Abazan
 8. Abaijon
 9. Abejon
 10. Aivazian
 11. Avagyan
 12. Avakyan
 13. Avejan
 14. Ayvazian
 15. Abechian
 16. Abuzan
 17. Abozan
 18. Abakyn
 19. Abegon
 20. Abeijon
 21. Abeken
 22. Abigon
 23. Abson
 24. Afghan
 25. Aposhian
 26. Ap john
 27. Ayvazyan
 28. Abagnale
 29. Avgan
 30. Abagnara
 31. Aivazyan
 32. Avagimyan
 33. Apikyan
 34. Abbasciano
 35. Afgan
 36. Avoscan
 37. Avijn
 38. Abbison
 39. Abesamis
 40. Abizanda