Cognom AbernaSaber més respecte al cognom Aberna és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aberna sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aberna.

El cognom Aberna en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aberna, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aberna és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aberna

Veure mapa del cognom Aberna

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aberna en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aberna, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aberna que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aberna, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aberna. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aberna és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aberna del món

 1. Algèria Algèria (4)
 2. República Democràtica del Congo República Democràtica del Congo (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aberna en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aberna poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aberna és un cognom més freqüent, i en quins països Aberna és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aberna fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aberna.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aberna pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aberna, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Aberna o algun dels cognoms similars a Aberna no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aberna a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aberna diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abarna
 2. Averna
 3. Abern
 4. Abarno
 5. Aberanga
 6. Aberin
 7. Aberman
 8. Aborn
 9. Auberni
 10. Avarna
 11. Avern
 12. Abarana
 13. Abernot
 14. Abruna
 15. Abernati
 16. Aparna
 17. Averina
 18. Abaran
 19. Abarino
 20. Abbarno
 21. Abermann
 22. Abernathy
 23. Aborin
 24. Abram
 25. Abran
 26. Abren
 27. Abrens
 28. Abrham
 29. Abriam
 30. Abrom
 31. Abron
 32. Aubernon
 33. Auburn
 34. Averin
 35. Avering
 36. Abraam
 37. Abraan
 38. Abarham
 39. Averanga
 40. Abrin