Cognom AciuSaber més respecte al cognom Aciu és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aciu sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aciu.

El cognom Aciu en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aciu, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aciu és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aciu

Veure mapa del cognom Aciu

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aciu en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aciu, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aciu que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aciu, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aciu. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aciu és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aciu del món

 1. Romania Romania (582)
 2. Indonèsia Indonèsia (42)
 3. Estats Units Estats Units (33)
 4. Espanya Espanya (17)
 5. Uganda Uganda (15)
 6. Brasil Brasil (11)
 7. Canadà Canadà (2)
 8. Anglaterra Anglaterra (2)
 9. Alemanya Alemanya (1)
 10. Dinamarca Dinamarca (1)
 11. Índia Índia (1)
 12. Noruega Noruega (1)
 13. Tailàndia Tailàndia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aciu en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aciu poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aciu és un cognom més freqüent, i en quins països Aciu és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aciu ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aciu pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aciu, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Aciu o algun dels cognoms similars a Aciu no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aciu a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aciu diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Achu
 2. Acio
 3. Acu
 4. Agiu
 5. Akiu
 6. Acou
 7. Aca
 8. Ace
 9. Acea
 10. Acee
 11. Acey
 12. Ach
 13. Acha
 14. Achau
 15. Ache
 16. Acheu
 17. Achi
 18. Acho
 19. Achy
 20. Ack
 21. Acks
 22. Aco
 23. Acqua
 24. Acs
 25. Acua
 26. Acy
 27. Agi
 28. Agie
 29. Agu
 30. Agwu
 31. Ahis
 32. Aici
 33. Ais
 34. Aix
 35. Aiz
 36. Akau
 37. Aki
 38. Aksu
 39. Aoiz
 40. Asci