Cognom AiesaSaber més respecte al cognom Aiesa és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aiesa sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aiesa.

El cognom Aiesa en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aiesa, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aiesa és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aiesa

Veure mapa del cognom Aiesa

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aiesa en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aiesa, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aiesa que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aiesa, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aiesa. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aiesa és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aiesa del món

 1. Espanya Espanya (7)
 2. Índia Índia (5)
 3. Nigèria Nigèria (2)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aiesa en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aiesa poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aiesa és un cognom més freqüent, i en quins països Aiesa és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aiesa ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Aiesa. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aiesa ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Aiesa tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aiesa que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aiesa pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aiesa, com podem comprovar.

 1. Aiosa
 2. Aisa
 3. Aissa
 4. Ayesa
 5. Acea
 6. Aeja
 7. Aeza
 8. Agea
 9. Aheja
 10. Aiassa
 11. Aicha
 12. Aicua
 13. Aigua
 14. Aiossa
 15. Ais
 16. Aisay
 17. Aisca
 18. Aise
 19. Aisea
 20. Aisse
 21. Aissi
 22. Aisy
 23. Aixa
 24. Aiza
 25. Asa
 26. Asea
 27. Assa
 28. Ausa
 29. Awes
 30. Ayasa
 31. Ayes
 32. Ayesh
 33. Ayosa
 34. Aysa
 35. Aisah
 36. Aikua
 37. Aiuka
 38. Ayesha
 39. Aisha
 40. Aqsa