Cognom PydlekSaber més respecte al cognom Pydlek és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Pydlek sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Pydlek.

El cognom Pydlek en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Pydlek, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Pydlek és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Pydlek

Veure mapa del cognom Pydlek

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Pydlek en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Pydlek, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Pydlek que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Pydlek, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Pydlek. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Pydlek és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Pydlek del món

 1. Estats Units Estats Units (11)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Pydlek en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Pydlek poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Pydlek és un cognom més freqüent, i en quins països Pydlek és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Pydlek ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Pydlek pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Pydlek, com podem comprovar.

 1. Pudelek
 2. Pytlak
 3. Pytlik
 4. Pudlik
 5. Padules
 6. Pitlik
 7. Podlas
 8. Podlasek
 9. Podolak
 10. Podolec
 11. Pytleski
 12. Padalik
 13. Petlik
 14. Podliuk
 15. Pytlos
 16. Podleś
 17. Pudlis
 18. Podleski
 19. Pudylyk
 20. Padlock
 21. Padalecki
 22. Padulles
 23. Pitlick
 24. Podlaski
 25. Podlesny
 26. Podlewski
 27. Podolski
 28. Podolsky
 29. Podulka
 30. Potlake
 31. Potlog
 32. Pudelko
 33. Podlesnik
 34. Pudlicki
 35. Patlis
 36. Pudlewski
 37. Podlach
 38. Potalej
 39. Pattles
 40. Podeleski