Cognom PadlockSaber més respecte al cognom Padlock és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Padlock sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Padlock.

El cognom Padlock en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Padlock, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Padlock és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Padlock

Veure mapa del cognom Padlock

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Padlock en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Padlock, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Padlock que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Padlock, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Padlock. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Padlock és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Padlock del món

 1. Estats Units Estats Units (39)
 2. Argentina Argentina (6)
 3. Malawi Malawi (4)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Padlock en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Padlock poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Padlock és un cognom més freqüent, i en quins països Padlock és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Padlock tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Padlock que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Padlock o algun dels cognoms similars a Padlock no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Padlock a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Padlock diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Padalecki
 2. Pitlick
 3. Padalik
 4. Pudlicki
 5. Podlach
 6. Pydlek
 7. Podliuk
 8. Pudlik
 9. Padules
 10. Padulles
 11. Pitlik
 12. Podlas
 13. Podlasek
 14. Podlaski
 15. Podlogar
 16. Podolak
 17. Podolec
 18. Potlog
 19. Pudelek
 20. Pudlowski
 21. Pytlak
 22. Pytlik
 23. Patlis
 24. Podolich
 25. Petlik
 26. Patulak
 27. Pudlowska
 28. Pytlos
 29. Podleś
 30. Patelak
 31. Pudlis
 32. Podleski
 33. Pudylyk
 34. Patalach
 35. Patellis
 36. Patulski
 37. Pitulice
 38. Podlesny
 39. Podlewski
 40. Podolski