Cognom ácsSaber més respecte al cognom ács és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom ács sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom ács.

El cognom ács en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de ács, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom ács és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom ács

Veure mapa del cognom ács

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de ács en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom ács, per a aconseguir així la informació precisa de tots els ács que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom ács, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom ács. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si ács és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més ács del món

 1. Hongria Hongria (11663)
 2. Eslovàquia Eslovàquia (183)
 3. Romania Romania (54)
 4. República Txeca República Txeca (20)
 5. Suècia Suècia (5)
 6. Dinamarca Dinamarca (2)
 7. Estats Units Estats Units (2)
 8. Àustria Àustria (1)
 9. Brasil Brasil (1)
 10. Canadà Canadà (1)
 11. Suïssa Suïssa (1)
 12. Finlàndia Finlàndia (1)
 13. França França (1)
 14. Anglaterra Anglaterra (1)
 15. Ucraïna Ucraïna (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de ács en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom ács poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals ács és un cognom més freqüent, i en quins països ács és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom ács ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom ács fa que puguem trobar molts cognoms similars a ács.

No tots els cognoms similars al cognom ács tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom ács que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom ács o algun dels cognoms similars a ács no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom ács a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom ács diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Acs
 2. áz
 3. Aas
 4. Aca
 5. Ace
 6. Ach
 7. Ack
 8. Acks
 9. Aco
 10. Acu
 11. Acy
 12. Aggs
 13. Ahis
 14. Aice
 15. Aich
 16. Aici
 17. Ais
 18. Aos
 19. As
 20. Asca
 21. Asch
 22. Asci
 23. Asco
 24. Auca
 25. Auce
 26. Auch
 27. Auci
 28. Auck
 29. Aus
 30. Awes
 31. Awys
 32. Ayas
 33. Ayca
 34. Aych
 35. Ayes
 36. Ayos
 37. Ayus
 38. Azca
 39. Ac
 40. Azco