Cognom ázSaber més respecte al cognom áz és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom áz sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom áz.

El cognom áz en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de áz, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom áz és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom áz

Veure mapa del cognom áz

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de áz en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom áz, per a aconseguir així la informació precisa de tots els áz que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom áz, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom áz. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si áz és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més áz del món

 1. Hongria Hongria (921)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de áz en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom áz poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals áz és un cognom més freqüent, i en quins països áz és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom áz ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom áz fa que puguem trobar molts cognoms similars a áz.

No tots els cognoms similars al cognom áz tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom áz que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom áz pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom áz, com podem comprovar.

 1. Aaz
 2. Aiz
 3. Auz
 4. Az
 5. ács
 6. Aoz
 7. Azz
 8. Asz
 9. Aas
 10. Aca
 11. Ace
 12. Ach
 13. Ack
 14. Aco
 15. Acs
 16. Acu
 17. Acy
 18. Aek
 19. Aeza
 20. Aga
 21. Age
 22. Agi
 23. Ago
 24. Agu
 25. Agy
 26. Ais
 27. Aix
 28. Aiza
 29. Aja
 30. Ajo
 31. Ak
 32. Aka
 33. Ake
 34. Aki
 35. Ako
 36. Aoiz
 37. Aos
 38. As
 39. Asa
 40. Ash