Cognom AbbamonteSaber més respecte al cognom Abbamonte és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbamonte sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbamonte.

El cognom Abbamonte en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbamonte, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbamonte és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbamonte

Veure mapa del cognom Abbamonte

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbamonte en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbamonte, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbamonte que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbamonte, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbamonte. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbamonte és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbamonte del món

 1. Estats Units Estats Units (308)
 2. Brasil Brasil (108)
 3. Itàlia Itàlia (97)
 4. França França (38)
 5. Argentina Argentina (14)
 6. Veneçuela Veneçuela (12)
 7. Suïssa Suïssa (11)
 8. Canadà Canadà (3)
 9. Alemanya Alemanya (2)
 10. Andorra Andorra (1)
 11. Bèlgica Bèlgica (1)
 12. República Txeca República Txeca (1)
 13. Espanya Espanya (1)
 14. Myanmar Myanmar (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbamonte en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbamonte poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbamonte és un cognom més freqüent, i en quins països Abbamonte és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abbamonte ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abbamonte. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abbamonte ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abbamonte fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abbamonte.

Discernir si va ser abans el cognom Abbamonte o algun dels cognoms similars a Abbamonte no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abbamonte a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abbamonte diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abbamondi
 2. Abbenante
 3. Abbinante
 4. Abbinanti
 5. Abenante
 6. Abinon
 7. Abiñon
 8. Avinante
 9. Avvenente
 10. Abnanay
 11. Abenandi
 12. Abinin
 13. Abouinan
 14. Afman
 15. Afonin
 16. Aveman
 17. Avemann
 18. Avenant
 19. Avenenti
 20. Avenon
 21. Aviñon
 22. Avinent
 23. Afnan
 24. Avvenenti
 25. Aubameyang
 26. Abenan
 27. Abu mandil
 28. Abu namous
 29. Avinon
 30. Abounaim
 31. Apiñaniz
 32. Abunimeh
 33. Abou mansare
 34. Apinyan
 35. Avanyan
 36. Auvinen
 37. Apinaniz
 38. Avenancio
 39. Abu muhammad