Cognom AbbenanteSaber més respecte al cognom Abbenante és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbenante sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbenante.

El cognom Abbenante en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbenante, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbenante és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbenante

Veure mapa del cognom Abbenante

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbenante en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbenante, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbenante que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbenante, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbenante. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbenante és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbenante del món

 1. Estats Units Estats Units (205)
 2. Itàlia Itàlia (132)
 3. Argentina Argentina (51)
 4. Alemanya Alemanya (12)
 5. Austràlia Austràlia (7)
 6. Brasil Brasil (4)
 7. Canadà Canadà (1)
 8. Anglaterra Anglaterra (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbenante en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbenante poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbenante és un cognom més freqüent, i en quins països Abbenante és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abbenante fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abbenante.

No tots els cognoms similars al cognom Abbenante tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abbenante que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abbenante pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abbenante, com podem comprovar.

 1. Abbinante
 2. Abenante
 3. Abbinanti
 4. Abbamonte
 5. Abenandi
 6. Avenant
 7. Abenan
 8. Avinante
 9. Avvenente
 10. Avenenti
 11. Avvenenti
 12. Abnanay
 13. Abinin
 14. Abinon
 15. Abouinan
 16. Abounaim
 17. Aveman
 18. Avemann
 19. Avenancio
 20. Avenon
 21. Avinent
 22. Afnan
 23. Abbamondi
 24. Apinaniz
 25. Afman
 26. Afonin
 27. Apiñaniz
 28. Abiñon
 29. Aubameyang
 30. Abunimeh
 31. Abu mandil
 32. Abu namous
 33. Apinyan
 34. Avanyan
 35. Auvinen
 36. Avinon
 37. Aviñon
 38. Abou mansare
 39. Abu muhammad