Cognom AbbinanteSaber més respecte al cognom Abbinante és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbinante sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbinante.

El cognom Abbinante en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbinante, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbinante és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbinante

Veure mapa del cognom Abbinante

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbinante en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbinante, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbinante que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbinante, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbinante. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbinante és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbinante del món

 1. Itàlia Itàlia (923)
 2. Estats Units Estats Units (277)
 3. Canadà Canadà (70)
 4. França França (46)
 5. Veneçuela Veneçuela (46)
 6. Bèlgica Bèlgica (13)
 7. Anglaterra Anglaterra (10)
 8. Alemanya Alemanya (3)
 9. Argentina Argentina (2)
 10. Espanya Espanya (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbinante en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbinante poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbinante és un cognom més freqüent, i en quins països Abbinante és un cognom insòlit o inexistent.

Discernir si va ser abans el cognom Abbinante o algun dels cognoms similars a Abbinante no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abbinante a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abbinante diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abbenante
 2. Abbinanti
 3. Abenante
 4. Avinante
 5. Abbamonte
 6. Abenandi
 7. Abinin
 8. Abinon
 9. Abouinan
 10. Avenant
 11. Avinent
 12. Abenan
 13. Apinaniz
 14. Avvenente
 15. Abnanay
 16. Abounaim
 17. Avenenti
 18. Afnan
 19. Avvenenti
 20. Abbamondi
 21. Apinyan
 22. Auvinen
 23. Avinon
 24. Afman
 25. Afonin
 26. Apiñaniz
 27. Aveman
 28. Avemann
 29. Avenancio
 30. Avenon
 31. Abiñon
 32. Abunimeh
 33. Abu mandil
 34. Abu namous
 35. Avanyan
 36. Aviñon
 37. Aubameyang
 38. Abou mansare
 39. Abu muhammad