Cognom AbenanSaber més respecte al cognom Abenan és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abenan sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abenan.

El cognom Abenan en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abenan, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abenan és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abenan

Veure mapa del cognom Abenan

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abenan en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abenan, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abenan que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abenan, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abenan. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abenan és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abenan del món

 1. Costa d Costa d'Ivori (8252)
 2. Indonèsia Indonèsia (5)
 3. Nigèria Nigèria (1)
 4. Filipines Filipines (1)
 5. Benín Benín (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abenan en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abenan poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abenan és un cognom més freqüent, i en quins països Abenan és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abenan. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abenan ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abenan fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abenan.

No tots els cognoms similars al cognom Abenan tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abenan que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abenan pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abenan, com podem comprovar.

 1. Abenandi
 2. Abenante
 3. Abinin
 4. Abinon
 5. Aveman
 6. Avenant
 7. Avenon
 8. Afnan
 9. Abbenante
 10. Abouinan
 11. Afman
 12. Afonin
 13. Avemann
 14. Apinyan
 15. Avanyan
 16. Avinon
 17. Abnanay
 18. Abbinante
 19. Abbinanti
 20. Abounaim
 21. Avenancio
 22. Avenenti
 23. Avinent
 24. Abiñon
 25. Auvinen
 26. Apinaniz
 27. Avinante
 28. Aviñon
 29. Avvenenti
 30. Aubameyang
 31. Abunimeh
 32. Avvenente
 33. Abbamonte
 34. Apiñaniz
 35. Abbamondi
 36. Abu mandil
 37. Abu namous
 38. Abou mansare
 39. Abu muhammad