Cognom AbenanteSaber més respecte al cognom Abenante és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abenante sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abenante.

El cognom Abenante en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abenante, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abenante és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abenante

Veure mapa del cognom Abenante

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abenante en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abenante, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abenante que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abenante, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abenante. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abenante és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abenante del món

 1. Itàlia Itàlia (472)
 2. Estats Units Estats Units (213)
 3. Brasil Brasil (156)
 4. Veneçuela Veneçuela (37)
 5. Canadà Canadà (24)
 6. Uruguai Uruguai (17)
 7. Espanya Espanya (12)
 8. França França (12)
 9. Argentina Argentina (6)
 10. Anglaterra Anglaterra (2)
 11. Bolívia Bolívia (1)
 12. Suïssa Suïssa (1)
 13. Xile Xile (1)
 14. Colòmbia Colòmbia (1)
 15. Alemanya Alemanya (1)
 16. República Dominicana República Dominicana (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abenante en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abenante poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abenante és un cognom més freqüent, i en quins països Abenante és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abenante ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abenante. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abenante ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abenante pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abenante, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abenante o algun dels cognoms similars a Abenante no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abenante a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abenante diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abbenante
 2. Abbinante
 3. Abenandi
 4. Avenant
 5. Abenan
 6. Avinante
 7. Abbinanti
 8. Avenenti
 9. Avvenente
 10. Abnanay
 11. Abbamonte
 12. Abinin
 13. Abinon
 14. Aveman
 15. Avemann
 16. Avenancio
 17. Avenon
 18. Avinent
 19. Afnan
 20. Avvenenti
 21. Apinaniz
 22. Abouinan
 23. Abounaim
 24. Afman
 25. Afonin
 26. Abunimeh
 27. Apinyan
 28. Avanyan
 29. Avinon
 30. Apiñaniz
 31. Abiñon
 32. Aubameyang
 33. Abbamondi
 34. Abu mandil
 35. Abu namous
 36. Auvinen
 37. Aviñon
 38. Abou mansare
 39. Abu muhammad