Cognom AbenandiSaber més respecte al cognom Abenandi és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abenandi sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abenandi.

El cognom Abenandi en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abenandi, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abenandi és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abenandi

Veure mapa del cognom Abenandi

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abenandi en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abenandi, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abenandi que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abenandi, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abenandi. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abenandi és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abenandi del món

 1. Itàlia Itàlia (4)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abenandi en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abenandi poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abenandi és un cognom més freqüent, i en quins països Abenandi és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Abenandi tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abenandi que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abenandi o algun dels cognoms similars a Abenandi no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abenandi a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abenandi diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abenante
 2. Abenan
 3. Abbenante
 4. Abbinanti
 5. Avenancio
 6. Avenant
 7. Avenenti
 8. Abnanay
 9. Abbinante
 10. Abinin
 11. Abinon
 12. Aveman
 13. Avemann
 14. Avenon
 15. Afnan
 16. Avvenenti
 17. Abbamondi
 18. Abu mandil
 19. Apinaniz
 20. Avinante
 21. Abouinan
 22. Abounaim
 23. Afman
 24. Afonin
 25. Avinent
 26. Abunimeh
 27. Apinyan
 28. Avanyan
 29. Avinon
 30. Avvenente
 31. Abbamonte
 32. Apiñaniz
 33. Abiñon
 34. Aubameyang
 35. Abu namous
 36. Auvinen
 37. Aviñon
 38. Abou mansare
 39. Abu muhammad