Cognom AbbarnoSaber més respecte al cognom Abbarno és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbarno sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbarno.

El cognom Abbarno en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbarno, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbarno és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbarno

Veure mapa del cognom Abbarno

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbarno en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbarno, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbarno que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbarno, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbarno. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbarno és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbarno del món

 1. Estats Units Estats Units (135)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbarno en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbarno poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbarno és un cognom més freqüent, i en quins països Abbarno és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abbarno fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abbarno.

No tots els cognoms similars al cognom Abbarno tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abbarno que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abbarno pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abbarno, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abbarno o algun dels cognoms similars a Abbarno no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abbarno a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abbarno diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abarno
 2. Abarino
 3. Abarna
 4. Abaran
 5. Aberna
 6. Aborn
 7. Abrain
 8. Abramo
 9. Abran
 10. Abriano
 11. Aprano
 12. Auberni
 13. Aubernon
 14. Auburn
 15. Avarna
 16. Abraan
 17. Abarana
 18. Abranov
 19. Abrans
 20. Abernot
 21. Avarino
 22. Abarin
 23. Abern
 24. Aparna
 25. Avarne
 26. Abarhoun
 27. Aberin
 28. Aborin
 29. Abraham
 30. Abrahan
 31. Abrahim
 32. Abrahms
 33. Abram
 34. Abrami
 35. Abramov
 36. Abrams
 37. Abramson
 38. Abrante
 39. Abren
 40. Abrens