Cognom AbaranSaber més respecte al cognom Abaran és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abaran sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abaran.

El cognom Abaran en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abaran, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abaran és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abaran

Veure mapa del cognom Abaran

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abaran en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abaran, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abaran que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abaran, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abaran. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abaran és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abaran del món

 1. Marroc Marroc (170)
 2. Filipines Filipines (60)
 3. Índia Índia (16)
 4. Nigèria Nigèria (11)
 5. Iran Iran (6)
 6. Països Baixos Països Baixos (5)
 7. Níger Níger (2)
 8. Austràlia Austràlia (1)
 9. Espanya Espanya (1)
 10. Pakistan Pakistan (1)
 11. Rússia Rússia (1)
 12. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abaran en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abaran poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abaran és un cognom més freqüent, i en quins països Abaran és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abaran. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abaran ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abaran tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abaran que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abaran o algun dels cognoms similars a Abaran no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abaran a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abaran diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abran
 2. Abarana
 3. Abarin
 4. Abarino
 5. Abarna
 6. Abarno
 7. Aberin
 8. Aberman
 9. Aborin
 10. Aborn
 11. Abrahan
 12. Abrain
 13. Abram
 14. Abren
 15. Abron
 16. Abraan
 17. Abarham
 18. Abrin
 19. Abrans
 20. Abern
 21. Afarian
 22. Abarhoun
 23. Abbarno
 24. Aberanga
 25. Abermann
 26. Aberna
 27. Abraham
 28. Abrami
 29. Abramian
 30. Abramo
 31. Abrams
 32. Abramyan
 33. Abrante
 34. Abrens
 35. Abrham
 36. Abriam
 37. Abriani
 38. Abriano
 39. Abrihan
 40. Abrom