Cognom Abbura



Saber més respecte al cognom Abbura és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbura sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbura.

El cognom Abbura en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbura, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbura és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbura

Veure mapa del cognom Abbura

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbura en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbura, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbura que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbura, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbura. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbura és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbura del món

 1. França França (49)
 2. Itàlia Itàlia (27)
 3. Filipines Filipines (18)
 4. Argentina Argentina (11)
 5. Índia Índia (8)
 6. Uganda Uganda (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbura en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbura poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbura és un cognom més freqüent, i en quins països Abbura és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abbura pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abbura, com podem comprovar.

 1. Aboura
 2. Abura
 3. Abara
 4. Abbar
 5. Abera
 6. Aberra
 7. Abiera
 8. Abouri
 9. Abur
 10. Abira
 11. Abbari
 12. Abour
 13. Abora
 14. Abbour
 15. Aubury
 16. Abair
 17. Abar
 18. Abare
 19. Abaria
 20. Abaroa
 21. Abarr
 22. Abaurre
 23. Abaurrea
 24. Abear
 25. Abeiro
 26. Aber
 27. Abero
 28. Abeyro
 29. Abor
 30. Abraha
 31. Abrao
 32. Abri
 33. Abro
 34. Abry
 35. Affuri
 36. Afra
 37. Afuera
 38. Ahbari
 39. Aibar
 40. Aibiri