Cognom AbaurreSaber més respecte al cognom Abaurre és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abaurre sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abaurre.

El cognom Abaurre en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abaurre, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abaurre és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abaurre

Veure mapa del cognom Abaurre

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abaurre en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abaurre, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abaurre que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abaurre, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abaurre. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abaurre és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abaurre del món

 1. Argentina Argentina (125)
 2. Brasil Brasil (113)
 3. Espanya Espanya (82)
 4. França França (14)
 5. Mèxic Mèxic (9)
 6. Estats Units Estats Units (3)
 7. Canadà Canadà (1)
 8. Xina Xina (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abaurre en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abaurre poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abaurre és un cognom més freqüent, i en quins països Abaurre és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abaurre ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abaurre. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abaurre ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abaurre fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abaurre.

No tots els cognoms similars al cognom Abaurre tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abaurre que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abaurrea
 2. Abare
 3. Abarr
 4. Abair
 5. Abar
 6. Abara
 7. Abaria
 8. Abaroa
 9. Abarow
 10. Abarrio
 11. Abarrow
 12. Aberra
 13. Aboura
 14. Abouri
 15. Abrie
 16. Aberro
 17. Abarria
 18. Apure
 19. Afuirre
 20. Ayavire
 21. Abahri
 22. Abaru
 23. Abur
 24. Abura
 25. Abbura
 26. Abour
 27. Abaro
 28. Abire
 29. Aburrow
 30. Abbar
 31. Abear
 32. Abeiro
 33. Aber
 34. Abera
 35. Abero
 36. Abeyro
 37. Abiera
 38. Abor
 39. Abrao
 40. Abreo