Cognom AbeiroSaber més respecte al cognom Abeiro és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abeiro sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abeiro.

El cognom Abeiro en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abeiro, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abeiro és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abeiro

Veure mapa del cognom Abeiro

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abeiro en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abeiro, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abeiro que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abeiro, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abeiro. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abeiro és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abeiro del món

 1. Argentina Argentina (421)
 2. Uruguai Uruguai (105)
 3. Estats Units Estats Units (5)
 4. Veneçuela Veneçuela (4)
 5. Paraguai Paraguai (2)
 6. Brasil Brasil (1)
 7. Ecuador Ecuador (1)
 8. Espanya Espanya (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abeiro en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abeiro poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abeiro és un cognom més freqüent, i en quins països Abeiro és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abeiro. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abeiro ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abeiro tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abeiro que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abeiro pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abeiro, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abeiro o algun dels cognoms similars a Abeiro no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abeiro a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abeiro diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abero
 2. Abeyro
 3. Aveiro
 4. Aberro
 5. Abair
 6. Abear
 7. Aber
 8. Abera
 9. Aberra
 10. Abrio
 11. Abro
 12. Avero
 13. Aveyro
 14. Abir
 15. Aveira
 16. Abira
 17. Abaro
 18. Abire
 19. Abar
 20. Abara
 21. Abare
 22. Abaroa
 23. Abarow
 24. Abarr
 25. Abarrio
 26. Abarrow
 27. Abbar
 28. Abiera
 29. Abor
 30. Aboura
 31. Abouri
 32. Abrao
 33. Abreo
 34. Abri
 35. Abrie
 36. Abry
 37. Aibiri
 38. Aparo
 39. Aper
 40. Auber