Cognom AbbariSaber més respecte al cognom Abbari és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbari sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbari.

El cognom Abbari en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbari, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbari és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbari

Veure mapa del cognom Abbari

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbari en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbari, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbari que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbari, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbari. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbari és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbari del món

 1. Marroc Marroc (784)
 2. Níger Níger (433)
 3. Nigèria Nigèria (80)
 4. Índia Índia (62)
 5. Iran Iran (59)
 6. Brasil Brasil (18)
 7. Indonèsia Indonèsia (17)
 8. Estats Units Estats Units (7)
 9. Nova Zelanda Nova Zelanda (6)
 10. Filipines Filipines (6)
 11. Taiwan Taiwan (3)
 12. Algèria Algèria (2)
 13. Espanya Espanya (2)
 14. Pakistan Pakistan (2)
 15. Rússia Rússia (2)
 16. França França (1)
 17. Països Baixos Països Baixos (1)
 18. Afganistan Afganistan (1)
 19. Canadà Canadà (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbari en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbari poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbari és un cognom més freqüent, i en quins països Abbari és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abbari pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abbari, com podem comprovar.

 1. Abbar
 2. Ahbari
 3. Abar
 4. Abara
 5. Abare
 6. Abaria
 7. Abarr
 8. Abear
 9. Abouri
 10. Abri
 11. Aibar
 12. Aibiri
 13. Auberi
 14. Aybar
 15. Aabar
 16. Abahri
 17. Abaru
 18. Abbura
 19. Abaro
 20. Abieri
 21. Apari
 22. Aubri
 23. Abair
 24. Abaroa
 25. Abarow
 26. Abarrio
 27. Abeiro
 28. Aber
 29. Abera
 30. Abero
 31. Aberra
 32. Abeyro
 33. Abiera
 34. Abor
 35. Aboura
 36. Abraha
 37. Abrao
 38. Abrie
 39. Abrio
 40. Abro