Cognom AbearSaber més respecte al cognom Abear és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abear sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abear.

El cognom Abear en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abear, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abear és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abear

Veure mapa del cognom Abear

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abear en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abear, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abear que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abear, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abear. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abear és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abear del món

 1. Filipines Filipines (1381)
 2. Estats Units Estats Units (313)
 3. Canadà Canadà (16)
 4. Anglaterra Anglaterra (8)
 5. Austràlia Austràlia (6)
 6. Països Baixos Països Baixos (5)
 7. Egipte Egipte (4)
 8. Iran Iran (3)
 9. Japó Japó (2)
 10. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 11. Xina Xina (1)
 12. Colòmbia Colòmbia (1)
 13. República Dominicana República Dominicana (1)
 14. França França (1)
 15. Índia Índia (1)
 16. Nova Zelanda Nova Zelanda (1)
 17. Pakistan Pakistan (1)
 18. Rússia Rússia (1)
 19. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)
 20. Taiwan Taiwan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abear en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abear poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abear és un cognom més freqüent, i en quins països Abear és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abear ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abear fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abear.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abear pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abear, com podem comprovar.

 1. Abar
 2. Abbar
 3. Aber
 4. Abair
 5. Abara
 6. Abare
 7. Abarr
 8. Abeiro
 9. Abera
 10. Abero
 11. Aberra
 12. Abeyro
 13. Abor
 14. Abrao
 15. Aibar
 16. Aivar
 17. Aper
 18. Auber
 19. Aver
 20. Aybar
 21. Ayvar
 22. Aberro
 23. Abir
 24. Aabar
 25. Afar
 26. Abaru
 27. Abur
 28. Aipar
 29. Abbari
 30. Abour
 31. Abreau
 32. Abaro
 33. Apar
 34. Ayber
 35. Abaria
 36. Abaroa
 37. Abarow
 38. Abiera
 39. Aboura
 40. Abouri