Cognom AbbourSaber més respecte al cognom Abbour és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbour sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbour.

El cognom Abbour en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbour, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbour és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbour

Veure mapa del cognom Abbour

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbour en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbour, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbour que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbour, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbour. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbour és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbour del món

 1. Marroc Marroc (613)
 2. Algèria Algèria (5)
 3. Tunísia Tunísia (5)
 4. Estats Units Estats Units (5)
 5. França França (1)
 6. Iran Iran (1)
 7. Qatar Qatar (1)
 8. Suècia Suècia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbour en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbour poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbour és un cognom més freqüent, i en quins països Abbour és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abbour. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abbour ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abbour fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abbour.

No tots els cognoms similars al cognom Abbour tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abbour que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abbour pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abbour, com podem comprovar.

 1. Abour
 2. Abbar
 3. Abor
 4. Aboura
 5. Abouri
 6. Abur
 7. Abbura
 8. Abair
 9. Abar
 10. Abarr
 11. Abear
 12. Aber
 13. Abreu
 14. Abro
 15. Aibar
 16. Auber
 17. Avoir
 18. Aybar
 19. Abir
 20. Aabar
 21. Abaru
 22. Abura
 23. Abbari
 24. Abora
 25. Aubier
 26. Ayber
 27. Aubury
 28. Abara
 29. Abare
 30. Abaria
 31. Abaroa
 32. Abarow
 33. Abaurre
 34. Abeiro
 35. Abera
 36. Abero
 37. Aberra
 38. Abeyro
 39. Abiera
 40. Abraha