Cognom AberraSaber més respecte al cognom Aberra és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aberra sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aberra.

El cognom Aberra en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aberra, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aberra és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aberra

Veure mapa del cognom Aberra

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aberra en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aberra, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aberra que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aberra, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aberra. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aberra és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aberra del món

 1. Etiòpia Etiòpia (106761)
 2. Estats Units Estats Units (282)
 3. Canadà Canadà (19)
 4. Anglaterra Anglaterra (17)
 5. Suècia Suècia (14)
 6. Noruega Noruega (7)
 7. Finlàndia Finlàndia (4)
 8. Kenya Kenya (4)
 9. Austràlia Austràlia (3)
 10. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (2)
 11. Alemanya Alemanya (2)
 12. França França (2)
 13. Luxemburg Luxemburg (2)
 14. Bèlgica Bèlgica (1)
 15. Suïssa Suïssa (1)
 16. Xina Xina (1)
 17. Djibouti Djibouti (1)
 18. Eritrea Eritrea (1)
 19. Itàlia Itàlia (1)
 20. Corea del Sud Corea del Sud (1)
 21. Països Baixos Països Baixos (1)
 22. Filipines Filipines (1)
 23. Rússia Rússia (1)
 24. Ruanda Ruanda (1)
 25. Sudan Sudan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aberra en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aberra poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aberra és un cognom més freqüent, i en quins països Aberra és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aberra ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom Aberra tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aberra que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abera
 2. Aberro
 3. Abara
 4. Abaria
 5. Abaroa
 6. Abarr
 7. Abear
 8. Abeiro
 9. Aber
 10. Abero
 11. Abeyro
 12. Abiera
 13. Aboura
 14. Auberry
 15. Avera
 16. Abarria
 17. Aveira
 18. Abura
 19. Abira
 20. Abiria
 21. Apera
 22. Abbura
 23. Abora
 24. Abair
 25. Abar
 26. Abare
 27. Abarow
 28. Abarrio
 29. Abarrow
 30. Abaurre
 31. Abaurrea
 32. Abbar
 33. Abor
 34. Abouri
 35. Abraha
 36. Abrao
 37. Abreo
 38. Abreu
 39. Abrew
 40. Abrey