Cognom AabouSaber més respecte al cognom Aabou és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aabou sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aabou.

El cognom Aabou en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aabou, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aabou és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aabou

Veure mapa del cognom Aabou

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aabou en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aabou, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aabou que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aabou, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aabou. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aabou és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aabou del món

 1. Marroc Marroc (545)
 2. Espanya Espanya (22)
 3. Níger Níger (15)
 4. França França (13)
 5. Mauritània Mauritània (8)
 6. Suècia Suècia (7)
 7. Camerun Camerun (2)
 8. Algèria Algèria (2)
 9. Bèlgica Bèlgica (1)
 10. Egipte Egipte (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aabou en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aabou poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aabou és un cognom més freqüent, i en quins països Aabou és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aabou ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Aabou. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aabou ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aabou pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aabou, com podem comprovar.

 1. Abbou
 2. Abou
 3. Aab
 4. Aaby
 5. Abbo
 6. Abeu
 7. Abo
 8. Aboa
 9. Aboy
 10. Abu
 11. Aubo
 12. Aabe
 13. Aaba
 14. Aabb
 15. Aboua
 16. Aboh
 17. Apou
 18. Abouo
 19. Aabi
 20. Aibu
 21. Affou
 22. Ab
 23. Aba
 24. Abao
 25. Abay
 26. Abayo
 27. Abb
 28. Abba
 29. Abbaoui
 30. Abbe
 31. Abbey
 32. Abbih
 33. Abbioui
 34. Abby
 35. Abe
 36. Abea
 37. Abee
 38. Abeo
 39. Abew
 40. Abey