Cognom AbeelsSaber més respecte al cognom Abeels és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abeels sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abeels.

El cognom Abeels en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abeels, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abeels és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abeels

Veure mapa del cognom Abeels

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abeels en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abeels, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abeels que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abeels, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abeels. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abeels és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abeels del món

 1. Bèlgica Bèlgica (225)
 2. Estats Units Estats Units (11)
 3. Alemanya Alemanya (1)
 4. Itàlia Itàlia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abeels en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abeels poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abeels és un cognom més freqüent, i en quins països Abeels és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abeels ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abeels. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abeels ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abeels fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abeels.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abeels pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abeels, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abeels o algun dels cognoms similars a Abeels no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abeels a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abeels diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abels
 2. Abells
 3. Abelas
 4. Abeles
 5. Abellas
 6. Abelos
 7. Ables
 8. Appels
 9. Abalos
 10. Abelsen
 11. Abelson
 12. Abiles
 13. Abillas
 14. Abilles
 15. Abilis
 16. Avbelj
 17. Abellás
 18. Abbeloos
 19. Abilez
 20. Ablaza
 21. Ablog
 22. Apples
 23. Aubeeluck
 24. Avalas
 25. Avalis
 26. Avalos
 27. Avilas
 28. Aviles
 29. Abeliuk
 30. Avlessi
 31. Apollus
 32. Ablack
 33. Abhelakh
 34. Abilski
 35. Apelski
 36. Ablak
 37. Avlis
 38. Aboelezz
 39. Ableson
 40. Abalasei