Cognom AbellásSaber més respecte al cognom Abellás és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abellás sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abellás.

El cognom Abellás en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abellás, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abellás és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abellás

Veure mapa del cognom Abellás

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abellás en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abellás, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abellás que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abellás, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abellás. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abellás és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abellás del món

 1. Suïssa Suïssa (5)
 2. Espanya Espanya (4)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abellás en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abellás poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abellás és un cognom més freqüent, i en quins països Abellás és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abellás ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abellás. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abellás ha anat patint mutacions.

 1. Abellas
 2. Abells
 3. Abeels
 4. Abelas
 5. Abeles
 6. Abelos
 7. Abels
 8. Abillas
 9. Abilles
 10. Abalos
 11. Abelsen
 12. Abelson
 13. Abiles
 14. Ables
 15. Abeliuk
 16. Abilis
 17. Avilés
 18. Apollus
 19. Abbeloos
 20. Abalasei
 21. Abilez
 22. Ablaza
 23. Ablog
 24. Abolacia
 25. Abolacio
 26. Aboulhosn
 27. Aflleje
 28. Appels
 29. Apples
 30. Aubeeluck
 31. Avalas
 32. Avalis
 33. Avalos
 34. Avilas
 35. Aviles
 36. Avbelj
 37. Abalaki
 38. Ablack
 39. Abhelakh
 40. Aboulaiz