Cognom AbellasSaber més respecte al cognom Abellas és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abellas sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abellas.

El cognom Abellas en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abellas, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abellas és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abellas

Veure mapa del cognom Abellas

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abellas en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abellas, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abellas que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abellas, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abellas. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abellas és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abellas del món

 1. Filipines Filipines (170)
 2. Espanya Espanya (106)
 3. Argentina Argentina (35)
 4. Estats Units Estats Units (11)
 5. Cuba Cuba (6)
 6. Veneçuela Veneçuela (6)
 7. Austràlia Austràlia (4)
 8. Puerto Rico Puerto Rico (3)
 9. Brasil Brasil (2)
 10. Anglaterra Anglaterra (2)
 11. Suïssa Suïssa (1)
 12. Alemanya Alemanya (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abellas en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abellas poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abellas és un cognom més freqüent, i en quins països Abellas és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abellas ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abellas. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abellas ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abellas fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abellas.

No tots els cognoms similars al cognom Abellas tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abellas que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abellas pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abellas, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abellas o algun dels cognoms similars a Abellas no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abellas a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abellas diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abelas
 2. Abillas
 3. Abells
 4. Abeels
 5. Abeles
 6. Abelos
 7. Abels
 8. Abilles
 9. Abellás
 10. Abalos
 11. Abelsen
 12. Abelson
 13. Abiles
 14. Ables
 15. Avalas
 16. Avilas
 17. Abeliuk
 18. Abilis
 19. Apollus
 20. Abbeloos
 21. Ablak
 22. Abalasei
 23. Abilez
 24. Ablaza
 25. Ablog
 26. Apolzan
 27. Appels
 28. Apples
 29. Avalis
 30. Avalos
 31. Aviles
 32. Avilés
 33. Avbelj
 34. Abalaki
 35. Ablack
 36. Abhelakh
 37. Aboulaiz
 38. Abilski
 39. Apelski
 40. Avlis