Cognom AbelsenSaber més respecte al cognom Abelsen és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abelsen sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abelsen.

El cognom Abelsen en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abelsen, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abelsen és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abelsen

Veure mapa del cognom Abelsen

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abelsen en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abelsen, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abelsen que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abelsen, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abelsen. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abelsen és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abelsen del món

 1. Noruega Noruega (677)
 2. Groenlàndia Groenlàndia (261)
 3. Dinamarca Dinamarca (74)
 4. Estats Units Estats Units (51)
 5. Suècia Suècia (5)
 6. Illes Fèroe Illes Fèroe (3)
 7. Suïssa Suïssa (1)
 8. Països Baixos Països Baixos (1)
 9. Singapur Singapur (1)
 10. Ucraïna Ucraïna (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abelsen en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abelsen poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abelsen és un cognom més freqüent, i en quins països Abelsen és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abelsen ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abelsen. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abelsen ha anat patint mutacions.

 1. Abelson
 2. Abeles
 3. Abels
 4. Abalasei
 5. Abeels
 6. Abelas
 7. Abellas
 8. Abelos
 9. Abiles
 10. Abilez
 11. Abilles
 12. Ables
 13. Abeliuk
 14. Abilski
 15. Apelski
 16. Abells
 17. Ableson
 18. Abalos
 19. Abillas
 20. Ablaza
 21. Ablog
 22. Apolzan
 23. Appelgren
 24. Appels
 25. Apples
 26. Aviles
 27. Avilez
 28. Abilis
 29. Avbelj
 30. Abalaki
 31. Abellás
 32. Ablack
 33. Abhelakh
 34. Abbeloos
 35. Ablak
 36. Avillez
 37. Aboelezz
 38. Aboulker
 39. Abolacia
 40. Abolacio