Cognom AbelsonSaber més respecte al cognom Abelson és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abelson sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abelson.

El cognom Abelson en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abelson, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abelson és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abelson

Veure mapa del cognom Abelson

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abelson en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abelson, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abelson que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abelson, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abelson. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abelson és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abelson del món

 1. Estats Units Estats Units (1513)
 2. Canadà Canadà (142)
 3. Israel Israel (131)
 4. Sud-àfrica Sud-àfrica (79)
 5. Suècia Suècia (65)
 6. Anglaterra Anglaterra (50)
 7. Noruega Noruega (24)
 8. Brasil Brasil (23)
 9. Argentina Argentina (22)
 10. Polònia Polònia (12)
 11. Austràlia Austràlia (8)
 12. Nova Zelanda Nova Zelanda (5)
 13. Papua Nova Guinea Papua Nova Guinea (5)
 14. Angola Angola (4)
 15. França França (2)
 16. Rússia Rússia (2)
 17. Xina Xina (1)
 18. Alemanya Alemanya (1)
 19. Dinamarca Dinamarca (1)
 20. Escòcia Escòcia (1)
 21. Gal·les Gal·les (1)
 22. Haití Haití (1)
 23. Libèria Libèria (1)
 24. Nigèria Nigèria (1)
 25. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)
 26. Tailàndia Tailàndia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abelson en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abelson poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abelson és un cognom més freqüent, i en quins països Abelson és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abelson ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Discernir si va ser abans el cognom Abelson o algun dels cognoms similars a Abelson no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abelson a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abelson diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abelsen
 2. Abelos
 3. Abels
 4. Ableson
 5. Abalos
 6. Abeels
 7. Abelas
 8. Abeles
 9. Abellas
 10. Ablog
 11. Abeliuk
 12. Abilski
 13. Abbeloos
 14. Apelski
 15. Abells
 16. Abalasei
 17. Abiles
 18. Abilez
 19. Abillas
 20. Abilles
 21. Ablaza
 22. Ables
 23. Aboulhosn
 24. Apolzan
 25. Appels
 26. Avalos
 27. Avaloz
 28. Abilis
 29. Avbelj
 30. Abalaki
 31. Abellás
 32. Ablack
 33. Abhelakh
 34. Ablak
 35. Aboelezz
 36. Aplok
 37. Abolacia
 38. Abolacio
 39. Affleck
 40. Afflick