Cognom AbbeloosSaber més respecte al cognom Abbeloos és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbeloos sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbeloos.

El cognom Abbeloos en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbeloos, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbeloos és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbeloos

Veure mapa del cognom Abbeloos

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbeloos en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbeloos, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbeloos que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbeloos, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbeloos. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbeloos és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbeloos del món

 1. Bèlgica Bèlgica (509)
 2. França França (35)
 3. Espanya Espanya (2)
 4. Estats Units Estats Units (2)
 5. Barbados Barbados (1)
 6. Canadà Canadà (1)
 7. Suïssa Suïssa (1)
 8. Alemanya Alemanya (1)
 9. Anglaterra Anglaterra (1)
 10. Itàlia Itàlia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbeloos en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbeloos poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbeloos és un cognom més freqüent, i en quins països Abbeloos és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abbeloos ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abbeloos. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abbeloos ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abbeloos fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abbeloos.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abbeloos pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abbeloos, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abbeloos o algun dels cognoms similars a Abbeloos no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abbeloos a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abbeloos diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abelos
 2. Abalos
 3. Abeels
 4. Abelas
 5. Abeles
 6. Abellas
 7. Abels
 8. Abelson
 9. Abells
 10. Abelsen
 11. Abiles
 12. Abillas
 13. Abilles
 14. Ables
 15. Ablog
 16. Aboulhosn
 17. Appels
 18. Avalos
 19. Abeliuk
 20. Abilis
 21. Avbelj
 22. Abellás
 23. Abhelakh
 24. Aboelezz
 25. Ableson
 26. Abilez
 27. Ablaza
 28. Apples
 29. Aubeeluck
 30. Avalas
 31. Avalis
 32. Avaloz
 33. Avilas
 34. Aviles
 35. Avilés
 36. Apollus
 37. Abalaki
 38. Ablack
 39. Aboulaiz
 40. Abilski