Cognom A'asaSaber més respecte al cognom A'asa és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom A'asa sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom A'asa.

El cognom A'asa en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de A'asa, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom A'asa és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom A'asa

Veure mapa del cognom A'asa

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de A'asa en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom A'asa, per a aconseguir així la informació precisa de tots els A'asa que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom A'asa, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom A'asa. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si A'asa és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més A'asa del món

 1. Samoa Americana Samoa Americana (17)
 2. Nauru Nauru (4)
 3. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de A'asa en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom A'asa poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals A'asa és un cognom més freqüent, i en quins països A'asa és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom A'asa fa que puguem trobar molts cognoms similars a A'asa.

No tots els cognoms similars al cognom A'asa tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom A'asa que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom A'asa pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom A'asa, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom A'asa o algun dels cognoms similars a A'asa no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom A'asa a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom A'asa diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Ayasa
 2. Aasa
 3. Aas
 4. Aase
 5. Aiassa
 6. Aiosa
 7. Aisa
 8. Aissa
 9. Ajaha
 10. Asa
 11. Assa
 12. Ausa
 13. Ayas
 14. Ayash
 15. Ayaso
 16. Ayaza
 17. Ayesa
 18. Ayosa
 19. Aysa
 20. Aiesa
 21. Aqsa
 22. Aaas
 23. Acaya
 24. Ayasca
 25. Aias
 26. Awaga
 27. Ayaka
 28. Awas
 29. Asawa
 30. Aage
 31. Aaz
 32. Aca
 33. Acea
 34. Acha
 35. Acks
 36. Acqua
 37. Acs
 38. Acua
 39. Aeja
 40. Aeza