Cognom ábrahámSaber més respecte al cognom ábrahám és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom ábrahám sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom ábrahám.

El cognom ábrahám en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de ábrahám, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom ábrahám és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom ábrahám

Veure mapa del cognom ábrahám

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de ábrahám en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom ábrahám, per a aconseguir així la informació precisa de tots els ábrahám que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom ábrahám, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom ábrahám. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si ábrahám és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més ábrahám del món

 1. Hongria Hongria (6093)
 2. Romania Romania (192)
 3. Eslovàquia Eslovàquia (71)
 4. Alemanya Alemanya (2)
 5. Xipre Xipre (1)
 6. República Txeca República Txeca (1)
 7. Espanya Espanya (1)
 8. Eslovènia Eslovènia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de ábrahám en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom ábrahám poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals ábrahám és un cognom més freqüent, i en quins països ábrahám és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom ábrahám ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a ábrahám. Això es deu a que moltes vegades el cognom ábrahám ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom ábrahám tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom ábrahám que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abraham
 2. Abrahim
 3. Abrahm
 4. Abrahams
 5. Abrahan
 6. Abrahms
 7. Abram
 8. Abrham
 9. Avraham
 10. Abraam
 11. Abreham
 12. Aybram
 13. Abriham
 14. Abrahami
 15. Avrahm
 16. Abrahante
 17. Abrain
 18. Abrami
 19. Abramian
 20. Abramo
 21. Abramoff
 22. Abramov
 23. Abramova
 24. Abrams
 25. Abramski
 26. Abramsky
 27. Abramson
 28. Abramyan
 29. Abran
 30. Abrante
 31. Abrantes
 32. Abriam
 33. Abrihan
 34. Abrom
 35. Abruña
 36. Afram
 37. Avraam
 38. Avram
 39. Abramovi
 40. Abraan