Cognom águaSaber més respecte al cognom água és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom água sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom água.

El cognom água en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de água, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom água és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom água

Veure mapa del cognom água

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de água en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom água, per a aconseguir així la informació precisa de tots els água que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom água, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom água. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si água és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més água del món

 1. Portugal Portugal (160)
 2. Brasil Brasil (34)
 3. Estats Units Estats Units (5)
 4. Moçambic Moçambic (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de água en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom água poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals água és un cognom més freqüent, i en quins països água és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom água ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom água fa que puguem trobar molts cognoms similars a água.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom água pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom água, com podem comprovar.

 1. Agua
 2. Aigua
 3. Acqua
 4. Acua
 5. Aga
 6. Agea
 7. Agha
 8. Agu
 9. Ague
 10. Agui
 11. Aicua
 12. Aigue
 13. Akoua
 14. Aqua
 15. Asua
 16. Auga
 17. Augue
 18. Azua
 19. Aikua
 20. Achua
 21. Aiguo
 22. Akua
 23. Agga
 24. ács
 25. Ascua
 26. Ausua
 27. Azgui
 28. áz
 29. Aguua
 30. Aguia
 31. Aage
 32. Aca
 33. Acea
 34. Acha
 35. Achu
 36. Aciu
 37. Acquah
 38. Acu
 39. Aeja
 40. Aeza