Cognom ávilesSaber més respecte al cognom áviles és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom áviles sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom áviles.

El cognom áviles en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de áviles, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom áviles és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom áviles

Veure mapa del cognom áviles

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de áviles en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom áviles, per a aconseguir així la informació precisa de tots els áviles que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom áviles, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom áviles. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si áviles és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més áviles del món

 1. Puerto Rico Puerto Rico (5)
 2. Mèxic Mèxic (3)
 3. Argentina Argentina (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de áviles en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom áviles poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals áviles és un cognom més freqüent, i en quins països áviles és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom áviles ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom áviles tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom áviles que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Aviles
 2. Abiles
 3. Avilas
 4. Avilez
 5. Abeles
 6. Abilez
 7. Abilles
 8. Ables
 9. Apples
 10. Avalas
 11. Avalis
 12. Avalos
 13. Abilis
 14. Avilés
 15. Avlis
 16. Avillez
 17. Abalos
 18. Abeels
 19. Abelas
 20. Abellas
 21. Abelos
 22. Abels
 23. Abillas
 24. Appels
 25. Avaloz
 26. Avlessi
 27. Apollus
 28. Abells
 29. Abelsen
 30. Ablog
 31. Affleck
 32. Aflleje
 33. Avbelj
 34. Abellás
 35. Abilski
 36. Abbeloos
 37. Ablak
 38. Aboelezz
 39. Aplok
 40. Aboulker