Cognom AahajSaber més respecte al cognom Aahaj és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aahaj sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aahaj.

El cognom Aahaj en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aahaj, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aahaj és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aahaj

Veure mapa del cognom Aahaj

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aahaj en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aahaj, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aahaj que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aahaj, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aahaj. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aahaj és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aahaj del món

 1. Índia Índia (2)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aahaj en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aahaj poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aahaj és un cognom més freqüent, i en quins països Aahaj és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Aahaj. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aahaj ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aahaj fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aahaj.

Discernir si va ser abans el cognom Aahaj o algun dels cognoms similars a Aahaj no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aahaj a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aahaj diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Acha
 2. Achau
 3. Agha
 4. Ajaha
 5. Aouaj
 6. Ashaw
 7. Asha
 8. Aaas
 9. Aasa
 10. Aaij
 11. Aage
 12. Aakcha
 13. Aakki
 14. Aas
 15. Aase
 16. Aaz
 17. Aca
 18. Acea
 19. Ach
 20. Achaie
 21. Ache
 22. Achee
 23. Acheu
 24. Achey
 25. Achi
 26. Acho
 27. Achu
 28. Achy
 29. Ackah
 30. Acua
 31. Aeja
 32. Aeza
 33. Aga
 34. Agahi
 35. Agay
 36. Agea
 37. Agho
 38. Agua
 39. Ahaik
 40. Ahaus