Cognom AaijSaber més respecte al cognom Aaij és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aaij sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aaij.

El cognom Aaij en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aaij, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aaij és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aaij

Veure mapa del cognom Aaij

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aaij en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aaij, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aaij que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aaij, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aaij. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aaij és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aaij del món

 1. Països Baixos Països Baixos (151)
 2. Indonèsia Indonèsia (3)
 3. Estats Units Estats Units (2)
 4. Tailàndia Tailàndia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aaij en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aaij poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aaij és un cognom més freqüent, i en quins països Aaij és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Aaij. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aaij ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aaij fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aaij.

 1. Aage
 2. Aas
 3. Aase
 4. Aaz
 5. Acio
 6. Aciu
 7. Agi
 8. Agie
 9. Agiu
 10. Ahaik
 11. Ahis
 12. Ais
 13. Aix
 14. Aiz
 15. Akai
 16. Aki
 17. Akiu
 18. Aoiz
 19. Asai
 20. Asi
 21. Asia
 22. Asio
 23. Awais
 24. Ayais
 25. Asih
 26. Azi
 27. Aaas
 28. Aago
 29. Aj
 30. Aiju
 31. Aasa
 32. Ajio
 33. Agio
 34. Akia
 35. Aji
 36. Azie
 37. Akaiy
 38. Aach
 39. Aack
 40. Akie